Reiki Kursu: Yeni Çağ ve Yeni İnsanlιk İçin Tibet Reikisi

Tibet Reikisi, insanlığa, bu yașamakta olduğumuz büyük değişim döneminde, eski sistemin didaktik, metodolojik ve sevgisiz kalıplarını geride bırakırken, bize yardımcı olabilmesi için gönderilmiș bir hediyedir.

Reiki șimdi bize, hem Usui Hoca´nın Japonya´da bundan 100 yıl öncesinde öğrettiği gibi, hem de Tibet rahiplerinin, kutsal Tibet yazιlarιnda bιraktιklarι bilgeliklerle, tam enerjisi ile gelmektedir.

Reiki eğitiminde öğrenci, reiki enerjisi ile uyuma girebilmesi için, reiki master / öğretmeni tarafından, yaşamı boyunca kaybetmiş olabileceği bir sonsuz yaşam enerjisi kanalına, bazı kutsal geometri sembolleri aracılı ile tekrar bağlanır. Artık öğrenci bu kanala nasıl bağlanabileceğini kendisi öğrenir, bundan sonrası kendisinin bu enerji kanalı ile olan çalısmalarına bağlıdır.

Bu enerji kanalı ile uyuma girebilmek, hiç bir akıl kapasitesine veya ruhi gelişim seviyesine bağlı olmadığından, Reiki herkes tarafından öğrenilebilir, uygulanabilir ve herkese Reiki tedavisi yapılabilir.

Reiki eğitimi sırasında, öğretmenden öğrenciye verilen Reiki ile uyumlanma enerjisi (reiki inisiasyon), aynı zamanda kendi içinde çok güçlü bir şifa ve tedavi özelliği taşır.

Reiki kursu sırasında alınan reiki enerjisi, sadece geçici bir tedavi değil, kişinin hayatında büyük bir değişikliktir. Kişi her bir reiki seviyesini aldığında, daha derinlemesine alçak gönüllüğü çalışarak kibir, gurur gibi duygulardan sıyrılır ve Ego´su ile daha “tutumlu” olmayı öğrenir. Hayattaki amacını ve kim olduğunu daha net görür ve ruh ve beden bütünlüğüne ulaşır.

Tıkanmıș enerjilerin derin șifa enerjisine dönüştüğü Reiki uyumlamasından sonra, yaratıcılığınızın, duyularınızın ve sezgilerinizin gücünü keșvedip, kendinizi iyileștirmeyi, kalbinizin sesini dinlemeyi ve bolluk ve bereketi hayatınıza davet etmeyi öğrenebilirsiniz.

Tibet Reiki öğretisi 4 aşamalı bir kursla verilir. Birinci seviye Reiki kursunda alınan ve öğrenilen reiki enerjisi ile fiziksel hastalıklar ve rahatsızlıklar tedavi edilebilir. İkinci seviye Reiki kursunda ise duygusal, zihinsel ve ruhsal rahatsızlıkların tedavisi ve uzağa reiki enerjisi gönderilmesi öğrenilir. 

Üçüncü seviye ve d
ördüncü seviyede (eğitmenlik seviyesinde) alınan reiki enerjisi ve eğitimi ile, ilk iki aşamada öğrencide başlamış olan şifa süreci daha da derinleşir ve öğrencinin hem kendine, hem de başkalarına vereceği reiki şifa enerjisi daha güçlenir. Özellikle kanser gibi ağır hastalıkların tedavisinde daha da etkili olur. 

Öğrencinin kendi tedavi ve enerji temizliği sürecini en rahat ve uyumlu bir şekilde yaşayabilmesi için, ilk iki seviye eğitiminden sonra bir sonraki üçüncü seviyeye geçmesinden önce en az 3 ay beklemesi gerekir. Çünkü bu ilk iki aşamada alınan reiki enerjisi öğrencide en az 3 ay sürecek olan bir tedavi, şifa süreci başlatır.    

Her Reiki kursunda bir çalısma dosyası ve kurs bitiminde uluslararası onaylı Reiki diploması verilir.


Daha fazla Bilgi icin:

handeozerden@gmail.com
0534 976 23 72